
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hong Kong-style roast pork belly
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
4 portions
Υλικά
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Roast pork belly
-
caster sugar1 tbsp
-
salt2 tsp
-
boneless pork belly, rind on1000 - 1500 g
-
sea salt flakes2 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
873.4 kcal /
3668.1 kJ
Πρωτεΐνη
75.1 g
Λιπαρά
61.8 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.9 g
Νάτριο
3510.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Yum Cha
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean barbecue chicken with rice
45 λεπτ.
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3ωρ. 15 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry with rice
1ωρ. 40 λεπτ.
Roast beef with Yorkshires and gravy
3ωρ. 15 λεπτ.
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5ωρ. 15 λεπτ.
Coq au vin blanc with mashed potato
1ωρ. 50 λεπτ.
Low carb gluten free lamb lasagne
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef stew with buttermilk dumplings
1ωρ. 40 λεπτ.
Beef rendang
6ωρ. 20 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Lamb saag
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 λεπτ.