Risotto z jarmużem

Risotto z jarmużem

4.1 160 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 g
    80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • jarmużu tylko liście, pokrojonego na 3 cm kawałki, bez twardych części
    130 g
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    80 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek plus 1 łyżka
    10 g
  • ryżu do risotto typu Arborio, o czasie gotowania 14-15 min
    300 g
  • białego wina, wytrawnego
    150 g
  • wody
    850 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • masła
    20 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 498.9 kcal / 2087.3 kJ
Πρωτεΐνη 14.2 g
Λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 67.7 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 892.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων