
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza alla Marinara
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Pizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl, nativ30 g
-
geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch300 g
-
Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet2 - 3 Blätter
-
Salz1 ½ TL
-
Oregano, getrocknet (oder frisch, nach Belieben)1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2761 kJ /
660 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
106 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOliven im Knuspermantel
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Zucchetti
1ωρ. 45 λεπτ.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Käse-Schinken-Röllchen
55 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
2ωρ. 10 λεπτ.
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Vollkorn Osterkranz mit Ei und Räucherforelle
1ωρ. 45 λεπτ.
Blätterteig-Rüebli
1ωρ.
Weiche Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Ratatouille-Wähe
1ωρ.