Pizza alla Marinara

Pizza alla Marinara

4.8 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
3 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe
    20 g
    2 TL Trockenhefe, (ca. 8 g)
  • Pizzamehl
    400 g
    400 g Manitoba-Mehl
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Knoblauchzehen
    3
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose oder frisch
    300 g
  • Basilikum, frisch gewaschen und getrocknet
    2 - 3 Blätter
  • Salz
    1 ½ TL
  • Oregano, getrocknet (oder frisch, nach Belieben)
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 660 kcal / 2761 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 106 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων