
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Diavola
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
3 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Pizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella in Stücken (2–3 cm)200 g
-
Chorizo in Stücken150 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Datteltomaten halbiert, entkernt250 g
-
Salz1 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
931 kcal /
3895 kJ
Πρωτεΐνη
47 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
108 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGemüse-Chüechli
55min
Quiche Lorraine
50min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
Nessuna valutazione
Lachshäppchen
1h 20min
Blätterteig-Rüebli
1h
Quiche Lorraine
Nessuna valutazione
Ratatouille-Wähe
Nessuna valutazione
Cremiger Feta Dip
5min
Wähe mit Poulet und Lauch
1h
Glutenfreie Birnenwähe mit Gorgonzola und Baumnüssen
1h
Gebackene Kartoffelpurée Monster
2h 5min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2h 45min