Kartoffel-Focaccia

Kartoffel-Focaccia

4.8 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    1770 g
  • Kartoffel geschält und gewürfelt (1–2 cm)
    100 g
  • frische Hefe
    12 ½ g
    2 TL Trockenhefe
  • Zucker
    1 TL
  • Weizenmehl
    600 g
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    2 EL
  • Salz
    15 g
Füllung
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    1 - 2 EL
  • Mozzarella in Scheiben und gut abgetropft
    200 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben
    100 g
  • Rispentomate in Scheiben (3–4 cm), Scheiben 1 Stunde abgetropft
    1
  • Oregano, getrocknet
    2 - 3 Prisen
  • Sardellenfilets in Öl
    2
Emulsion
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Wasser
    20 g
  • Salz
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 615 kcal / 2573 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 81 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων