
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza mit Peperoni
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe20 g
-
Olivenöl, nativ30 g
-
Pizzamehl400 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella , in Stücken (3–4 cm)200 g
-
Frühlingszwiebeln , in Stücken60 g
-
Peperoni , gewaschene gelbe und rote Peperoni, in Streifen350 g
-
Tomaten , entkernt, in Vierteln400 g
-
Knoblauchzehe1
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Olivenöl, nativ2 EL
-
Basilikum, frisch5 - 7 Blätter
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
2669 kJ /
638 kcal
Πρωτεΐνη
23 g
Υδατάνθρακες
88 g
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Cherrytomaten
2 Std.
Rosmarin Focaccia
2 Std. 30 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min
Erbsli-Wähe
50 Min
Zupfbrot Margherita
3 Std.
Grissini
1 Std. 20 Min
Gemüse-Schnecken
1 Std. 20 Min
Speck-Muffins
50 Min
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Keine Bewertungen
Pizza Frescolina
1 Std. 40 Min
Mini Pizza
1 Std. 20 Min