
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dinkel-Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Teig
-
Lauch in Stücken (2 cm)60 g
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Salz nach Belieben2 TL
-
Wasser300 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe25 g
-
Pizzamehl250 g
-
Dinkelmehl250 g
Füllung und letzte Zubereitungsschritte
-
Olivenöl, nativ50 g
-
Wasser40 g
-
Salz1 Prise
-
Salami in Scheiben (3 mm)150 g
-
Feigen, getrocknet in Vierteln6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1937 kJ /
463 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
60 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Cherrytomaten
2ωρ.
Rosmarin Focaccia
2ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2ωρ. 10 λεπτ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Zupfbrot Margherita
3ωρ.
Grissini
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüse-Schnecken
1ωρ. 20 λεπτ.
Speck-Muffins
50 λεπτ.
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Καμία βαθμολογία
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Mini Pizza
1ωρ. 20 λεπτ.