
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panzerotti alla Romana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Weizenmehl320 g
-
Butter weich, in Stücken40 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 TL
Füllung
-
Schinken, gekocht in Stücken50 g
-
Mozzarella gut abgetropft und in Stücken (2 cm)100 g
-
Ei Eigelb vom Eiweiss getrennt1
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Fertigstellung
-
Weizenmehl
-
Olivenöl zum Abraten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1515 kJ /
362 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFocaccia mit Cherrytomaten
2ωρ.
Rosmarin Focaccia
2ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2ωρ. 10 λεπτ.
Erbsli-Wähe
50 λεπτ.
Zupfbrot Margherita
3ωρ.
Grissini
1ωρ. 20 λεπτ.
Gemüse-Schnecken
1ωρ. 20 λεπτ.
Speck-Muffins
50 λεπτ.
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Καμία βαθμολογία
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Mini Pizza
1ωρ. 20 λεπτ.