
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panzerotti alla Romana
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Weizenmehl320 g
-
Butter weich, in Stücken40 g
-
Wasser150 g
-
Salz1 TL
Füllung
-
Schinken, gekocht in Stücken50 g
-
Mozzarella gut abgetropft und in Stücken (2 cm)100 g
-
Ei Eigelb vom Eiweiss getrennt1
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Fertigstellung
-
Weizenmehl
-
Olivenöl zum Abraten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1515 kJ /
362 kcal
Λιπαρά
27 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pizza und Focaccia
45 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOliven im Knuspermantel
1ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Zucchetti
1ωρ. 45 λεπτ.
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1ωρ. 30 λεπτ.
Käse-Schinken-Röllchen
55 λεπτ.
Pizza Margherita
1ωρ. 45 λεπτ.
Flammkuchen mit Datteln und Speck
2ωρ. 10 λεπτ.
Lachshäppchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Vollkorn Osterkranz mit Ei und Räucherforelle
1ωρ. 45 λεπτ.
Blätterteig-Rüebli
1ωρ.
Weiche Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Ratatouille-Wähe
1ωρ.