Rotolo mit Pilzen und Peperoni

Rotolo mit Pilzen und Peperoni

4.3 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Teig
  • Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser
    220 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe zerbröckelt
    20 g
    2 TL Trockenhefe
  • Pizzamehl
    400 g
    400 g Manitoba-Mehl
  • Salz
    1 TL
Füllung
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • gelbe Peperoni in Würfeln (1 cm)
    60 - 80 g
  • rote Peperoni in Würfeln (1 cm)
    60 - 80 g
  • Champignons, frisch geputzt, in dünnen Scheiben
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • rote Chili, frisch scharf, frisch, entkernt
    2
  • Milch zum Bestreichen
    20 g

Διατροφή ανά 8 Portionen

Θερμίδες 336 kcal / 1406 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων