Pita vegetariana israelí (sabich)

Pita vegetariana israelí (sabich)

4.2 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 unidades

Υλικά

Salsa tahini
  • diente de ajo
    1
  • de comino molido
    1 pellizco
  • de zumo de limón
    30 g
  • de tahini
    60 g
  • yogur natural (125 g)
    1
  • de jarabe de arce
    1 cucharada
    1 cucharada de miel
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de semillas de sésamo tostado
    1 cucharada
  • de sal
    2 pellizcos
Relleno y montaje
  • berenjenas con piel (aprox. 400 g)
    1 - 2
  • de sal
    4 - 8 pellizcos
  • de agua
    400 g
  • huevos
    2
  • patatas en rodajas (1 cm)
    1 - 2
  • panes pita integrales grandes
    4
  • de aceite para freír
    250 g
  • tomate en rodajas (aprox. 100 g)
    1
  • de pepino en rodajas finas
    80 g
  • de lombarda en juliana fina
    100 g
  • de perejil fresco picado
    4 cucharadas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 523 kcal / 2184 kJ
Πρωτεΐνη 12.6 g
Λιπαρά 40.4 g
Υδατάνθρακες 28.5 g
Φυτικές ίνες 6.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων