Aubergine farcie au cabillaud

Aubergine farcie au cabillaud

4.4 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • aubergines de taille moyenne
    2
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de sel
    4 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de dos de cabillaud découpé en pavés
    600 g
    600 g de poisson blanc, découpé en pavés
  • gousse d'ail
    1
  • de pignons de pin (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • d'aneth frais
    5 brins
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de feta coupée en dés
    200 g
  • de concentré de tomate
    2 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de chapelure
    30 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 398.5 kcal / 1659.5 kJ
Πρωτεΐνη 38.8 g
Λιπαρά 21.5 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 4.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων