Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)

Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle agli spinaci
  • di farina senza glutine per pasta + q.b.
    250 g
  • di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
    25 g
  • uova
    3
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Pesto di pomodori secchi
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    80 g
  • di pomodori secchi sott'olio ben scolati
    130 g
  • foglie di basilico fresche
    10
  • capperi
    15
  • di pinoli sgusciati
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    120 g
Terminare la preparazione
  • di stracciatella
    180 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 904.5 kcal / 3784.5 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 57.7 g
Υδατάνθρακες 70.1 g
Φυτικές ίνες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων