Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)

Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle agli spinaci
  • 250 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
  • 25 g di spinaci baby freschi cotti (50 g crudi)
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Pesto di pomodori secchi
  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 130 g di pomodori secchi sott'olio ben scolati
  • 10 foglie di basilico fresche
  • 15 capperi
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 120 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 180 g di stracciatella

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 904.5 kcal / 3784.5 kJ
Πρωτεΐνη 26.2 g
Λιπαρά 57.7 g
Υδατάνθρακες 70.1 g
Φυτικές ίνες 6.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων