Risotto al radicchio rosso di Verona

Risotto al radicchio rosso di Verona

4.5 462 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    30 g
  • di scalogno in quarti
    40 g
  • di radicchio rosso di Verona le foglie lavate e asciugate + q.b.
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino rosso tipo Valpolicella
    150 g
  • di brodo vegetale caldo
    800 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 441 kcal / 882 kJ
Πρωτεΐνη 9.3 g
Λιπαρά 15.4 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων