Risotto cuore di Sicilia ai gamberi

Risotto cuore di Sicilia ai gamberi

4.5 258 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 2 arance preferibilmente biologiche, il succo e la scorza (senza la parte bianca)
Emulsione all'arancia
  • 30 g di cipollotto
  • 10 g di miele
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
  • 30 g di cipollotto
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Parboiled
  • 100 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 5 g di sale
  • 300 g di gamberi crudi sgusciati ed eviscerati
  • 30 g di burro a tocchetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 145 kcal / 607 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 19.4 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων