Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

4.6 187 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Gnocchi di patate
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1000 g di acqua
  • 800 g di patate a pasta farinosa a fette spesse 0.5 cm
  • 350 - 400 g di farina tipo 00
  • 60 g di uova
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
Salsa di pomodoro
  • 50 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodori pelati
  • 1 cucchiaino raso di zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 foglie di basilico fresche
Terminare la preparazione
  • 8 fette di mozzarella ben scolata

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413.5 kcal / 1730.1 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων