Συσκευές & Αξεσουάρ
Freekeh and broad bean salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu feta
-
firm tofu pressed and cut into pieces (approx. 2 cm - see Tips)300 g
-
lemon juice60 g
-
filtered water120 g
-
apple cider vinegar120 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt½ tsp
Freekeh and broad bean salad
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
freekeh100 g
-
filtered water1000 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
frozen broad beans200 g
-
baby cos lettuce cut into slices (1.5 cm)2
-
preserved lemon rind, finely diced2 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
16.5 g
Θερμίδες
944.6 kJ /
224.9 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Parmesan gelato
4h 30min
Versatile smooth soup
45min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Aussie potato salad
1h 30min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Yoghurt cheese
24h 40min
Wasabi devilled eggs
25min
Thai noodle and seafood salad
50min