
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
red capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
yellow capsicum cut into strips (0.5 x 5 cm)1
-
carrots cut into strips (0.5 x 5 cm)2
-
ground black pepper to season1 pinch
-
salt1 tsp
-
coconut oil (liquid state)3 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves2
-
fresh oregano leaves only4 sprigs
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
quinoa100 g
-
brown basmati rice120 g
-
wild rice80 g
-
filtered water1000 g
-
ground turmeric1 tsp
-
cinnamon quill1
-
whole cloves3
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds6
-
garlic cloves2
-
lime juiced, to taste1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
17.3 g
Θερμίδες
2697.3 kJ /
642.2 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
20.2 g
Υδατάνθρακες
71.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese-style stir-fried vegetables
25 min
Tarka dal
30 min
Warm cabbage dish
15 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Pilau rice using rice mode
40 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Savoury semolina
15 min
Stuffed tomatoes
50 min
Sicilian prawn salad
Brak ocen
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Barbecued Mexican street corn
Brak ocen