Agneau en croûte à l'Italienne

Agneau en croûte à l'Italienne

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de romarin frais les feuilles uniquement
    5 branches
  • de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
    ½ bouquet
  • d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
    ½ bouquet
  • de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
    ½ bouquet
  • gousses d'ail
    8
  • citrons le zeste et le jus
    2
  • de sel
    2 c. à café
  • oignons de printemps en morceaux (2 cm)
    3
  • gigot d'agneau
    1500 g
  • d'eau
    1000 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 282.5 kcal / 1182 kJ
Πρωτεΐνη 24.8 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 1.5 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων