Agneau en croûte à l'Italienne

Agneau en croûte à l'Italienne

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions

Υλικά

  • 5 branches de romarin frais les feuilles uniquement
  • ½ bouquet de basilic frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet d'origan frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • ½ bouquet de persil frais les feuilles uniquement (env. 15 g)
  • 8 gousses d'ail
  • 2 citrons le zeste et le jus
  • 2 c. à café de sel
  • 3 oignons de printemps en morceaux (2 cm)
  • 1500 g gigot d'agneau
  • 1000 g d'eau

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 24.8 g
Θερμίδες 1182 kJ / 282.5 kcal
Λιπαρά 19.2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Υδατάνθρακες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων