Risotto ai funghi porcini

4.4 656 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • scalogno (30 g circa) a metà
    1
  • di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    300 g
    40 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua e strizzati
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • di burro a pezzi
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 444 kcal / 1861 kJ
Πρωτεΐνη 8.1 g
Λιπαρά 14.4 g
Υδατάνθρακες 69.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων