Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)

Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)

3.9 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • bulbe de fenouil
    1
  • de galanga
    10 g
  • de gingembre frais râpé
    10 g
  • de curcuma frais râpé, et 2 pincées pour les épinards
    10 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'eau
    200 g
  • d'huile d'olive
    3 filets
  • d'épinards frais
    50 g
  • olives kalamata dénoyautées
    3
  • poivre blanc moulu

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 71 kcal / 296 kJ
Πρωτεΐνη 2 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων