Pan trenzado judío (Challah) - Israel

Pan trenzado judío (Challah) - Israel

4.8 198 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 rebanadas

Υλικά

Masa
  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 250 g de agua
  • 40 g de miel
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 500 g de harina de fuerza
  • 10 g de sal
Montaje y horneado
  • 4 - 6 cucharadas de harina de fuerza
  • 1 yema de huevo
  • 1 cucharada de aceite
  • 1 pellizco de sal
  • 1 cucharada de agua
  • 1 cucharada de semillas de amapola
    1 cucharada de semillas de sésamo

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 185 kcal / 776 kJ
Πρωτεΐνη 5.3 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 27.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 258.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων