Farfalle ai sapori di Sicilia

Farfalle ai sapori di Sicilia

4.6 72 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di mandorle pelate
    50 g
  • di basilico fresco lavate
    5 foglie
  • di cipolla in quarti
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acciughe sott'olio sgocciolate
    2 filetti
  • olive nere denocciolate
    5
  • di capperi sotto sale sciacquati
    10 g
  • pomodori secchi a pezzi
    4
  • pomodorini ciliegia in quarti
    10
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo farfalle
    350

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 427 kcal / 1786 kJ
Πρωτεΐνη 12.3 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 71.9 g
Φυτικές ίνες 4.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων