
Συσκευές & Αξεσουάρ
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha® sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
300.4 kcal /
1261.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
25.6 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.