Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

4.2 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 doses

Υλικά

  • mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, manjericão, aneto, hortelã, etc.)
    20 g
  • água
    800 g
  • sal
    1 ¼ c. chá de
  • bulgur
    100 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    35 g
  • dente de alho
    1
  • acelga cortada em pedaços
    300 g
  • queijo ricota
    150 g
  • ovos
    6
  • leite
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 277.3 kcal / 1160.3 kJ
Πρωτεΐνη 12.7 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 19.8 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Νάτριο 708.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων