Συσκευές & Αξεσουάρ
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillets2
-
lemon zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice½ tsp
-
salted butter softened130 g
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
45.2 g
Θερμίδες
1963.4 kJ /
464.6 kcal
Λιπαρά
31.6 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Υδατάνθρακες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4 h 20 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 h
Steak tartare
10 min
Beef Burgundy
1 h 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 h
Cabbage rolls
1 h 50 min
"Moussaka" bowl
45 min
Risotto bolognese
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Toad in the hole
25 h 25 min
Chicken with almonds
45 min
Char siu pork bao
2 h 10 min