澤煮蔬菜鍋

澤煮蔬菜鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 昆布 ,切塊(約2公分)
    5 克
  • 120 克
  • 芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)
    150 克
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    30 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)
    100 克
  • 高湯
    500 克
  • 清酒
    40 克
  • ½ 茶匙
  • 日式醬油
    ½ 大匙
  • 味醂
    2 大匙
  • 豆包 ,切條(約1公分)
    50 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切條(約1公分)
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 275 kcal / 1135 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων