
Συσκευές & Αξεσουάρ
澤煮蔬菜鍋
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
昆布 ,切塊(約2公分)5 克
-
水120 克
-
芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)150 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)100 克
-
高湯500 克
-
清酒40 克
-
鹽½ 茶匙
-
日式醬油½ 大匙
-
味醂2 大匙
-
豆包 ,切條(約1公分)50 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切條(約1公分)150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
275 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν