
Συσκευές & Αξεσουάρ
牡蠣味噌鍋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
日本大蔥 ,切斜片40 克
-
白芝麻油1 大匙
-
紅味噌30 克
-
韓式大醬10 克
-
糖20 克
-
味醂2 大匙
-
高湯500 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切條(長約5公分)100 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散150 克
-
雪白菇 ,去根部,剝散150 克
-
蟹肉棒70 克
-
蚵仔 (大顆)200 克
-
清酒20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
163.8 kcal /
679.5 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
26.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν