秋田烤米棒鍋

秋田烤米棒鍋

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 1800 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    200 克
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 昆布
    5 克
  • 京都水菜 ,切段(約3公分)
    120 克
  • ,切薄片
    5 克
  • 香菇醬油
    1 ½ 大匙
  • ⅛ 茶匙
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    30 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    400 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約1公分)
    10 克
  • 雪白菇 ,去根部,剝散
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 367.5 kcal / 1532.5 kJ
Πρωτεΐνη 25.5 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 46.5 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων