水炊雞肉丸鍋

水炊雞肉丸鍋

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 黃芥末
    ¼ 茶匙
  • ⅓ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 麵包粉
    1 茶匙
  • 蛋黃
    1 顆
  • 雞高湯
    600 克
  • 高麗菜 ,切片(約3公分)
    120 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
    10 克
  • 豆腐 ,切片(約2公分)
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    400 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 257 kcal / 1066.5 kJ
Πρωτεΐνη 33.8 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων