
Συσκευές & Αξεσουάρ
水炊雞肉丸鍋
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)30 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
黃芥末¼ 茶匙
-
鹽⅓ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
麵包粉1 茶匙
-
蛋黃1 顆
-
雞高湯600 克
-
高麗菜 ,切片(約3公分)120 克
-
鴻喜菇150 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)10 克
-
豆腐 ,切片(約2公分)100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
257 kcal /
1066.5 kJ
Πρωτεΐνη
33.8 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
6.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν