Pâtes carbonara au chou romanesco

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 117 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
    200 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches type mafaldes
    200 g
  • de crème liquide entière
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'oignons frits déshydratés (προαιρετικό πεδίο)
    2 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 337 kcal / 1413 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων