奈良飛鳥牛奶鍋

奈良飛鳥牛奶鍋

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 雞高湯
    150 克
  • 牛奶
    300 克
  • ⅛ 茶匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 白味噌
    ½ 大匙
  • 大白菜 ,切塊(4公分)
    120 克
  • 牛蒡 ,去皮,切絲
    40 克
  • 日本大蔥 ,切斜片(約2公分)
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切半圓片(厚約0.5公分)
    80 克
  • 鴻喜菇 ,去根部,剝散
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    100 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(2公分)
    250 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 191 kcal / 797.5 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων