
Συσκευές & Αξεσουάρ
奈良飛鳥牛奶鍋
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雞高湯150 克
-
牛奶300 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
味醂1 大匙
-
白味噌½ 大匙
-
大白菜 ,切塊(4公分)120 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲40 克
-
日本大蔥 ,切斜片(約2公分)20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切半圓片(厚約0.5公分)80 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散100 克
-
新鮮香菇 ,切片100 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(2公分)250 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
191 kcal /
797.5 kJ
Πρωτεΐνη
16.5 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
15 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬季小鍋料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν