
Συσκευές & Αξεσουάρ
黑木耳燉雞翅
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)150 克
-
黑蒜頭 ,去皮20 克
-
紅棗 ,洗淨,泡水10 克
-
雞翅 ,先以熱水川燙去血水8 隻
-
鹽½ 茶匙
-
水800 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
119.2 kcal /
498.2 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν