
Συσκευές & Αξεσουάρ
甜菜根牛肉湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蔥 ,切段 (約5公分)50 克
-
洋蔥 ,切塊 (約2公分)100 克
-
鳳梨 ,去皮,切丁 (約1公分)100 克
-
甜菜根 ,去皮,切塊 (約2公分)300 克
-
牛肉 ,先以熱水川燙去血水500 克
-
鹽1 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
水700 克
-
蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
360.4 kcal /
1506.6 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
21.7 g
Υδατάνθρακες
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν