甜菜根牛肉湯

甜菜根牛肉湯

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • ,切段 (約5公分)
    50 克
  • 洋蔥 ,切塊 (約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 ,去皮,切丁 (約1公分)
    100 克
  • 甜菜根 ,去皮,切塊 (約2公分)
    300 克
  • 牛肉 ,先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 700 克
  • 蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約2公分)
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 360.4 kcal / 1506.6 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 21.7 g
Υδατάνθρακες 19.1 g
Φυτικές ίνες 3.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων