
Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥紅糯米雞湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 ,切片10 克
-
紅棗 ,洗淨,泡水20 克
-
紅糯米 ,洗淨,浸泡3小時、瀝乾70 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水400 克
-
水700 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切塊(約3公分)250 克
-
鹽¾ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
282.9 kcal /
1182.6 kJ
Πρωτεΐνη
22.2 g
Λιπαρά
9.3 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν