白木耳紅蘿蔔燉雞腳

白木耳紅蘿蔔燉雞腳

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 純芝麻油
    5 克
  • ,切片
    20 克
  • 雞爪 ,切段(約6公分),先以熱水川燙去血水
    200 克
  • 米酒
    35 克
  • 新鮮白木耳 ,切小朵
    70 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 紅棗 ,洗淨,泡水
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 1000 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條
    100 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 166.2 kcal / 694.7 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 8.5 g
Υδατάνθρακες 9.8 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων