
Συσκευές & Αξεσουάρ
白木耳紅蘿蔔燉雞腳
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
純芝麻油5 克
-
薑 ,切片20 克
-
雞爪 ,切段(約6公分),先以熱水川燙去血水200 克
-
米酒35 克
-
新鮮白木耳 ,切小朵70 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)200 克
-
紅棗 ,洗淨,泡水20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
水1000 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切條100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
166.2 kcal /
694.7 kJ
Πρωτεΐνη
11.7 g
Λιπαρά
8.5 g
Υδατάνθρακες
9.8 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν