
Συσκευές & Αξεσουάρ
木瓜蘋果排骨湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
排骨 ,先以熱水川燙去血水200 克
-
木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
蘋果 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)150 克
-
水800 克
-
鹽1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
191.5 kcal /
800.6 kJ
Πρωτεΐνη
9.7 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
9.9 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν