Polpette di Altamura con sugo di peperoni

Polpette di Altamura con sugo di peperoni

4.3 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Polpette
  • 60 g di mollica di pane secca
  • 120 g di latte
  • 40 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
  • 150 g di salsiccia di maiale a tocchetti
  • 2 cucchiai di prezzemolo tritato
  • 1 pizzico di paprika dolce
  • 1 pizzico di peperoncino rosso
  • 1 pizzico di sale
Sugo
  • 40 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di polpa di pomodoro

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 32.3 g
Θερμίδες 1799 kJ / 430 kcal
Λιπαρά 23.8 g
Υδατάνθρακες 21.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων