Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

Timballini di riso allo zabaione con asparagi e omelette delicata al Varoma

3.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di asparagi verdi puliti e a rondelle (1 cm)
  • 4 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di riso Carnaroli
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 1500 g di acqua
  • 4 tuorli
  • 1 cucchiaino di fecola di patate

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 25.2 g
Θερμίδες 2498 kJ / 597 kcal
Λιπαρά 25.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Υδατάνθρακες 66 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων