Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Indian-spiced quail
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
401.1 mg
Πρωτεΐνη
70.2 g
Θερμίδες
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Λιπαρά
64.3 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
24.5 g
Υδατάνθρακες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Classic beef burgers (MEATER+®)
1ωρ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.
Toad in the hole
25ωρ. 25 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.