Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci

Torta di crêpes ripiena di carne e spinaci

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Ripieno
  • 5 spicchi di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di spinaci in foglia surgelati
  • 2 ½ cucchiaini di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 150 g di cipolla in quarti
  • 80 g di carota pelata e a pezzi
  • 500 g di carne trita mista
  • 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 2 cucchiaini di origano secco
  • 1000 g di latte
  • 120 g di farina tipo 00
  • 50 g di burro
Crêpes
  • 120 g di burro + q.b.
  • 750 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova

Διατροφή ανά 1 porzioni

Θερμίδες 36 kcal / 701 kJ
Πρωτεΐνη 53 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων