Farro con gamberi e agrumi

Farro con gamberi e agrumi

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla rossa a fettine sottili
    100 g
  • di acqua
    1150 g
  • di aceto di vino
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di succo di arancia, spremuto fresco
    50 g
  • di sale
    4 - 6 pizzichi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di pepe bianco macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di code di gambero fresche sgusciate e private del filo intestinale
    400 g
  • arancia, preferibilmente biologica con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
    ½
  • di farro perlato
    250 g
  • di sale
    5 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 458 kcal / 1914 kJ
Πρωτεΐνη 23.8 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 48.7 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1440.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων