
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
165 kcal /
693.1 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
198.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Avocado and goats cheese smash
5 λεπτ.
Samosas
1ωρ. 35 λεπτ.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1ωρ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Falafel
25ωρ. 30 λεπτ.
Onion bhaji
45 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1ωρ. 5 λεπτ.
Broccoli stem falafel
25ωρ. 40 λεπτ.
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 λεπτ.