
Συσκευές & Αξεσουάρ
Classic beef burgers
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
934.6 mg
Πρωτεΐνη
45.5 g
Θερμίδες
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Λιπαρά
19.1 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
39.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Barbecue
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Classic meatloaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Irish lamb stew
6ωρ. 20 λεπτ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.