
Συσκευές & Αξεσουάρ
海帶豆芽排骨湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
純芝麻油5 克
-
老薑 ,切片10 克
-
排骨 ,先以熱水川燙去血水250 克
-
米酒10 克
-
海帶結150 克
-
水900 克
-
黃豆芽50 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
203.4 kcal /
850.3 kJ
Πρωτεΐνη
12.2 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
2.2 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養生有鈣念
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν