黑木耳雪蓮子軟骨湯

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豬軟骨 ,先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 800 克
  • 罐裝雪蓮子 ,以清水沖洗乾淨
    120 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)
    120 克
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185 kcal / 773.4 kJ
Πρωτεΐνη 13.6 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 12.6 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων