
Συσκευές & Αξεσουάρ
黑木耳雪蓮子軟骨湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
豬軟骨 ,先以熱水川燙去血水250 克
-
水800 克
-
罐裝雪蓮子 ,以清水沖洗乾淨120 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮黑木耳 ,切片(約2公分)120 克
-
鹽1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
773.4 kJ
Πρωτεΐνη
13.6 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

養生有鈣念
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν