Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes

Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes

4.3 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • le jus d'un citron jaune
  • artichauts type poivrade
    5 - 6
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de pancetta en tranches, coupées en quatre
    100 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • échalotes coupées en deux
    2
  • de vin blanc sec
    120 g
  • d'eau
    900 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    300 g
  • de sauge fraîche
    3 feuilles
  • d'amandes effilées
    30 g
  • du poivre moulu, à discrétion

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 404 kcal / 1698 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων