Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

4.4 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de dos de cabillaud détaillé en pavés
    600 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de sel et un peu pour la betterave
    1 ½ c. à café
  • d'aneth frais équeuté
    1 c. à soupe bombée
  • de yaourt nature
    150 g
  • de poivre fraîchement moulu
    ¼ c. à café
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à café
  • d'eau
    350 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de betterave crue coupée en rondelles fines
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 387.5 kcal / 1625.3 kJ
Πρωτεΐνη 33.8 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 20.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1232.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων