Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

4.3 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 3 gousses d'ail
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café de sel et un peu pour la betterave
  • 600 g de dos de cabillaud détaillé en pavés
  • 1 c. à soupe bombée d'aneth frais équeuté
  • 150 g de yaourt nature
  • ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 1 c. à café de moutarde de Dijon
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 150 g de betterave crue coupée en rondelles fines
  • sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1232.3 mg
Πρωτεΐνη 33.8 g
Θερμίδες 1625.3 kJ / 387.5 kcal
Λιπαρά 18 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 20.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων