Orange-brined turkey

Orange-brined turkey

5.0 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ. 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Orange brine and turkey
  • oranges (see Tips)
    4
  • turkey (size 46)
    4500 - 5000 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • dried bay leaves
    2
  • salt
    90 g
  • pure maple syrup
    100 g
  • water
    1500 g
Stuffing
  • brown rice
    150 g
  • water
    1000 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • butter
    20 g
  • currants
    50 g
  • sausages casings removed (see Tips)
    500 g
Orange maple glaze
  • pure maple syrup
    80 g
  • soy sauce
    30 g
  • whole cloves
    4

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 1787.2 kcal / 7506 kJ
Πρωτεΐνη 173.5 g
Λιπαρά 104.6 g
Υδατάνθρακες 37.9 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 35 g
Νάτριο 2128.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων