Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)

Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 200 g di asparagi verdi a tocchetti
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di cipolla bianca
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 uovo
  • 250 g di ricotta (vedere consigli)
Pasta
  • 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 2 uova
  • 40 - 45 g di acqua
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro
  • 2 tuorli sodi

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Πρωτεΐνη 14.1 g
Θερμίδες 1729.7 kJ / 413.4 kcal
Λιπαρά 22.1 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Υδατάνθρακες 36.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων