Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)

Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di asparagi verdi a tocchetti
    200 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di cipolla bianca
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • uovo
    1
  • di ricotta (vedere consigli)
    250 g
Pasta
  • di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
    250 g
  • uova
    2
  • di acqua
    40 - 45 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Terminare la preparazione
  • di burro
    30 g
  • tuorli sodi
    2

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413.4 kcal / 1729.7 kJ
Πρωτεΐνη 14.1 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων