
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Manti dough
-
baker's flour plus extra for dusting250 g
-
baker's flour250 g
-
egg1
-
water125 g
Wagyu beef and sauce
-
beef wagyu, partially frozen, cut into pieces (2 cm)100 g
-
Aleppo pepper plus extra to serve (see Tips)1 pinch
-
garlic cloves2
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
salt1 tsp
-
water for boiling
-
unsalted butter20 g
-
Turkish sausage (sucuk) cut into pieces (see Tips)100 g
-
frozen peas100 g
-
cocktail pickled onions100 g
-
capsicum paste (see Tips)50 g
-
fresh mint leaves10
-
Aleppo pepper to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
462.4 kcal /
1942.1 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
52.3 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
1519.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Shane Delia's Spice Journey
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Chunky bolognese
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Curried sausages
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Thai green chicken curry
30 Min